Μοναδική στην Ελλάδα. Πιστοποίηση
Oeko tex για ολόκληρο το στρώμα.

Philoxenia

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Media Strom εδώ και 56 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον σχεδιασμό και την  κατασκευή προϊόντων ύπνου. Μέχρι σήμερα η εμπειρία & τεχνογνωσία μας έχουν αποτελέσει παράγοντες έμπνευσης & δημιουργίας προϊόντων που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των Ελλήνων όσο και των φιλοξενούμενων μας  στην τουριστική αγορά.

H Ελλάδα αποτελεί μια παγκόσμια τουριστική δύναμη και ο τουρισμός αποτελεί ένα στρατηγικής σημασίας και παγκόσμιας εμβέλειας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας.  Η Ελλάδα ανήκει στην top 10άδα των τουριστικών προορισμών παγκοσμίως ενώ οι κρατικοί φορείς στοχεύουν στην  αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, εστιάζοντας στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Στην ξενοδοχειακή αγορά ο τουρίστας έχει όλο και περισσότερες αξιώσεις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο διεθνής τουρίστας απαιτεί καλύτερες υπηρεσίες για τα χρήματα που δαπανά και μία από αυτές αποτελεί και ο ύπνος. Επομένως, η ποιότητας ύπνου που προσφέρουμε, είναι για εμάς συγκριτικό πλεονέκτημα και απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσουμε τη μάχη της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας.

Στην ξενοδοχειακή αγορά προσφέρουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε σε προϊόντα ύπνου στην  Ελλάδα. Γνωρίζουμε εξαιρετικά τις συνθήκες ύπνου στην Ελλάδα και κατασκευάζουμε προϊόντα ύπνου για την ελληνική φιλοξενία. Είμαστε μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, αξιόπιστοι & πρωτοπόροι. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η ποιότητα & αναγνωρισιμότητα των προϊόντων Media Strom, οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις και η παραγωγική δυνατότητα. Εδώ και δεκαετίες η τεχνογνωσία μας είναι αναγνωρισμένη από ένα ποικιλόμορφο & απαιτητικό πελατολόγιο που  τοποθετεί την εταιρία μας ως έναν αξιόπιστο & πολύτιμο συνεργάτη.

Εύχομαι η χρονιά που διανύουμε να είναι δυνατή και άκρως επιτυχημένη για τις επιχειρήσεις σας.

Γ.Ι.Ν.

Sleep Perfect System

Κρεβάτια
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Sleep Perfect
από 0,13€ την ημέρα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Υπηρεσίες

Tailor made εμπορική πολιτική
+-
Τόσο η εμπορική πολιτική όσο και ο τρόπος πληρωμής των προϊόντων ύπνου είναι κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των πελατών μας. Δεν έχουν όλοι οι πελάτες την ίδια δυναμική, τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις, δεν απευθύνονται στο ίδιο προφίλ πελατών. Όλοι οι πελάτες μας είναι μοναδικοί και για αυτό διαθέτουμε ευέλικτα πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Μιλήστε με έναν Σύμβουλο πωλήσεων.
Check-up test
+-
Διαγνωστικός έλεγχος των προϊόντων ύπνου & καταγραφή αναγκών για το επόμενο έτος. Στο τέλος της τουριστικής περιόδου σας προσφέρουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο των προϊόντων ύπνου της μονάδας σας, ενώ ταυτοχρόνως έχετε τη δυνατότητα, σε προνομιακή τιμή, να πραγματοποιήσετε αγορά με μετεχρονισμένη παράδοση προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για την οργάνωση του διαγνωστικού ελέγχου.
Do Not Disturb Cards
+-
Είστε πιστός πελάτης μας? Μιλήστε με τον Σύμβουλο πωλήσεων για την δωρεάν παροχή ‘’do not disturb’’ cards στην ξενοδοχειακή σας μονάδα. Για συγκεκριμένες ομάδες πελατών και βάση κριτηρίων παρέχουμε ως επιβράβευση τις κάρτες δωρεάν. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Καρτοδιακόπτης Δωματίου
+-
Επιλέγετε με συνέπεια την αγορά των προϊόντων μας? Σας επιβραβεύουμε με την παροχή από καρτοδιακόπτες για τα δωμάτια της ξενοδοχειακής σας μονάδας. Ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου για αυτή την μοναδική παροχή. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Προβολή στο Media Strom / Hotels
+-
Σε όλους τους συνεργάτες μας προσφέρουμε την προβολή της ξενοδοχειακής μονάδας τους στο site Media Strom Hotels στην ενότητα Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Η πιστότητα, η εμπιστοσύνη και η ποιότητα συνεργασίας με τους πελάτες μας αποτελούν κριτήρια συμμετοχής.
Show
Rooms
+-
Διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα δίκτυο καταστημάτων 127 σημείων. Μπορείτε να επισκεφθείτε στην περιοχή σας ένα από αυτά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα και την ποιότητα ύπνου της Media Strom. Επισκεφθείτε ένα show room της Media Strom, υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε το σύνδεσμο https://mediastrom.wslab.eu/katastimata/

Οι Άνθρωποί Μας

Η Media Strom, ως μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει στην απαιτητική ξενοδοχειακή αγορά μία έμπειρη ομάδα συνεργατών.

Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση στην αγορά του ύπνου και του ξενοδοχείου. Η εξοικείωση με την αγορά, η ενημέρωση των τάσεων της ξενοδοχειακής αγοράς και των προτιμήσεων των Ελλήνων και διεθνών ταξιδιωτών αποτελούν προτεραιότητες στην εκπαίδευσή τους.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων είναι το πιο έμπειρο δυναμικό ανθρώπων τόσο για να κατανοούν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των B2B πελατών όσο και να προτείνουν τις ιδανικές λύσεις!

Lorem Ipsum

Κάθε επαφή μαζί σας
μια νέα εμπειρία ζωής

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Please fill in the following form.
We will contact you the soonest possible.

    H αξιοπιστία της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας
    εχέγγυο της επιτυχίας μας